AJK-2020-09-8255ONZE CAMPER IS TE HUUR. 

Yes, we hebben een camper! Maar omdat we ook gewoon moeten werken, gunnen we hem aan jullie om er ook van te genieten. Daarom verhuren we hem.
Onze camper is ruim, je kunt er met zes volwassenen in reizen en slapen. In de alkoof is een ruim tweepersoonsbed dat heerlijk ligt en achterin de camper is eveneens een tweepersoonsbed met een goede matras. Verder kun je de eethoek ombouwen tot een tweepersoonsbed waar je ook prima kunt slapen. Het bed achterin is met een schuifdeur ineens een aparte slaapkamer met badkamer ensuite.
De badkamer is ruim, verdeeld in een wc gedeelte waar je zonodig ook kunt douchen en die door een schuifdeur dicht gaat zodat niet alles nat wordt, en een ruimte met de wastafel.
De keuken heeft een driepits gasstel en tussen de gootsteen en het gasstel heb je ruimte om te schillen en te snijden. De ruime koelkast heeft een mini vriesvakje.
In de camper zit heel veel kastruimte, zodat je al je spullen gewoon mee kunt nemen. Verder zit er aan de buitenkant een mooie grote luifel, waaronder je lekker droog of in de schaduw kunt zitten.
De camper heeft een krachtige 2,5 TDI dieselmotor met maar liefst 118 pk. Heuvels en bergen kan hij prima aan. De camper is niet de jongste meer, maar nog in topconditie. Wij zijn er uiteraard heel zuinig op en dat verwachten we ook van onze huurders.

AJK-2020-09-8271Wat zit er allemaal in 

>  Borden, bestek, glazen, kopjes, pannen enz.
>  Klein oventje
>  Campingstoelen en campingtafel
>  Makkelijk inschuifbare luifel
>  Waterslang
>  Oprijplaten
>  Bezem en stoffer en blik
>  Fietsendrager

VERHUURWOORWAARDEN.

Je krijgt de camper schoon mee en je levert hem ook schoon weer in.
Als wij er werk aan hebben betaal je 60 euro schoonmaakkosten.
Wij verhuren onze camper per weekend, midweek of week.
Daardoor zijn de wisseldagen op maandag en vrijdag (ophalen vanaf 15.00 uur, inleveren voor 11.00 uur).
Huurprijs  89 euro per nacht (aantal kilometers onbeperkt).
De camper is ‘WA+ beperkt casco’ verzekerd, zelf veroorzaakte schade berekenen we door.