Basiscursus

Ben jij ook weleens teleurgesteld als je je eigen foto’s terugziet? ‘Dit is niet wat ik gezien heb, het was in het echt veel mooier!’, denk je dan.

De basiscursus Fotografie voor beginners biedt je de gelegenheid om je eigen camera beter te leren kennen. Door het leggen van een goede theoretische ondergrond en het beoordelen van de foto’s die je gemaakt hebt, ga je merken dat je foto’s snel beter worden. Dan ben je, na een vakantie of een bezoek van (klein)kinderen, zelf ook blij bent met je foto’s. En… de lessen zijn nog gezellig ook!

De cursus bestaat uit zes lessen, vijf theorie- en één praktijkles. De vijf theorielessen worden één keer per maand gegeven zodat je voldoende tijd hebt om met de lesstof te oefenen. Dit doe je door verschillende foto’s te maken aan de hand van leuke opdrachten. Je zult zien dat je al heel snel met andere ogen naar je omgeving kijkt en dat je foto’s daardoor ook verbeteren.
Je kunt deze cursus doen met de camera die je hebt, of dat nu een grote of een kleine is.

In het voorjaar van 2020 wordt de basiscursus gegeven op
>>>> de maandagen 3 februari, 17 februari, 9 maart, 30 maart, 20 april
>>>> de woensdagen 5 februari, 19 februari, 12 maart (donderdag), 1 april, 22 april (op de woensdagen wordt de cursus twee keer gegeven, zowel ‘s morgens als ‘s avonds)

Tijden: ’s avonds van half acht tot half tien met een uitloop naar tien uur.
Tijden: ’s morgens van half tien tot half twaalf met een uitloop naar twaalf uur.

Je kunt voor de praktijkles-ochtend kiezen uit dinsdag 17 maart of zaterdag 21 maart 16 oktober.

Als je echt graag meer over de je camera wilt weten is het handig om de workshop ‘ leer je camera beter kennen’ te volgen voordat de cursus begint.

Maximum aantal deelnemers: acht. Kosten: zie tarieven.

Als je de basiscursus hebt gevolgd, kun je verder gaan met de vervolgcursus. Die bestaat ook uit vijf avonden, waarbij de avond over portretfotografie meteen een praktijkles is. In het najaar 2019 zijn de cursusavonden in overleg met cursisten.

Wil je je opgeven voor de basiscursus of de vervolgcursus, neem dan even contact op.